II


I


Så gnällig jag är!

Gnäll gnäll gnäll. Jag är inne i en sur period. Jag tror att det är nervositet inför studierna... Men allt jag gör är att gnälla, jag får inte tillräckligt med uppmärksamhet av sambon, sambon ger mig för mycke uppmärksamhet. För lite sex, för mycke pikar om sex. Och jag bara gnäller! Jag blir så förbannad på mig själv. Inget blir gjort bara gnäll, nya sängen har kommit och visst är jag glad men jag känner ändå hur gnället kommer krypandes. Suck! Har varit ute och gått med c, sytt med l och fått gnälla.

Test med mobilen.

Nu ska vi se hur det går. Ligger på soffan med m och a och pratar gs. Tydligen ska det funka detta. Får se hur det går. Funkis och jag bloggar i morgon

vad gör dig bättre än mig?


Ibland blir jag ganska fundersam... eller det är jag ju jämt..
Vissa människor är jävligt bra på ett possitivt sätt och man kan ibland bli lite skrämd av deras kunskaper och "bästhet" istället för att vända sig till dem för hjälp blir jag en liten våt fläck istället som knapt vågar säga hej. jag sitter dummt nog bredvid och tänker att jag kanske lär mig genom att snappa upp samtal i vinden.
Jag blir så less på mig själv som konstant nervärderar mig, konstant fastnar tre meter ifrån och inte vågar öppna munnen. jag pratar en massa dravvell för att dölja hur nervös jag igentligen är.

Men ibland blir jag förbannad på vissa bästiga människor... Som är folk berättar för en hur man ska tycka och tänka. Som idag när min bror var och klippte sig och hanns frisör promt visste att mitt hår passade bäst med den produkten, och fixades med den metoden och borde kapas x antal dm, lockas, färgas och tunnas ut... jag bad inte om hennes råd och jag är jävligt nöjd med mitt hår som det är. hade jag villjat vara korthårig och permanentad hade jag väll gjort det och inte sparat på mitt långa tjocka hår... hon hade bara så över jävlig attityd att jag lackade ur.
Gör hon samma sak med folk i rullstol? "nu spänner du benmusklerna så här och så ställer du dig upp etc etc..."

är det något jag är nöjd med är det mitt hår, snacka skitt om det och jag blir sur

Jag är lite trött idag. Jag blir lite bitter ibland... inget illa menat.

jag får försöka bli lite mer possitiv.

Nu ska jag umgås med familjen. vem vet när jag bloggar igen.

Kram kram

Hägnan kom och gick med ösregn och förkyllning

Hägnan är avklarad. Helt underbart!!!
Måste ta och göra mig en säng så jag kommer upp från marken.
Det finns såå mycket jag vill skriva om hägnan men vet inte vart jag ska börja skriva. Alla var såå snälla och trevliga. Horans familj dök upp och jag blev helt panikslagen. Jag var helt genuint rädd. Tusen och tusen gånger tack till alla ni som kramade om mig och tog hand om mig.  Oron för att hon skulle dyka upp var med hela veckan och jag tyckte det känndes allmänt olustigt att gå själv på området när turisterna var där.
Min bror är på besök och jag ligger med feber och underförkylning, förut gjorde det så ont i bihålorna att jag var på väg att gråta.
Jag försöker blogga mer någon annan dag. puss och kram


RSS 2.0