Lite mer Torsdag och fundersam fredag

efter ha kommit hem och fått kissa igår satte jag mig i soffan och gläddrade lite i kursliteratuer.... men på bordet låg nålarna och trådrullarna... snacka om sugen... så jag började broddera på en tröjja... håller på att fundera ut mer mönster... tänkte täcka hela linnet mer eller mindre med brodderier. KUL!Inte bästa bilden men jag har insett hatt jag har fastnat i ett döskalletema och ritar döskallar på alla möjliga sätt och vis... nu ska jag försöka göra lite blommor och svalor.

Vill så gärna tatuera mig nu... vill göra två svalor på höfterna... en på vardera sida. Med fanor med "moder" och  "fader" körsbärs blommor och  bär, hjärtan och kronor... hela kittet helt enkelt.! pausar här ett tag... ska googla lite bilder och se om jag hittar komponenter så jag kan visualisera det för er.
Har massor bilder hemma i tidningar men hittar man dom när man googlar..... NEJ!!! men men... hittade lite som spelade lite på mina strängar...
håll till godo!

Vad har för övrigt hänt.... jag tänker bara på tattueringar och droderier... snacka om att vara insnöad.. på måndag ska jag förresten köpa en ny säng! Ska bli grymt skönt!!!
Men jag tycker faktiskt att jag förtjänar en ny säng nu... har haft samma säg sen jag var liten så ca 20 år... samma säng!  jag vet att när vi köpte sängen var jag så kort att jag kunde ligga på tvären. En jul låg alla fyra kusiner jag, bror, H och O i samma säng... på led på tvären! så vi alla måste ha varit under 120 cm. ska bli tokigt mysigt att ha en säng som både jag och m kan ligga i. nu har vi två 120 sängar som vi antingen har bredvid varandra eller staplade på varandra... men då gungar det så läskigt att man vaknar hela tiden och tror att man ska rammla ur.
Juuuust det... glömde ju skriva att Constance har fått ett hem. Hon fick flytta ihop med sin syster Otillia ute bakom gudsrygg hos H och J.

Nä nu har jag ont i ryggen.


xoxoTisdag, onsdag och lite torsdag

DENNA VÄSKA HAR JAG BRODDERAT!

Mamma for i tisdags...  lite tråkigt, det är alltid kul när mamma är uppe. Hon döpte om Max till Zlatan... han fick en boll av henne som han är helt besatt av. jag är glad att det inte är en pingla i den! men denna lila stressboll dribblas runt i lägenheten och mamma sparkade runt den och spelade fotboll med Max med utrop som "du måste passa tillbaka till mormor!"  Ja Max var verkligen "mormors" lilla kille under tiden hon var här. Han lärde sig puss och satt och pussade på "mormor".
Som alltid fick man lite reklam prylaar från konferansen och denna lime gröna väska släpades hem... inte speciellt snygg... men det dök upp en tanke och i tisdags kväll efter ha vinkat av mamma på tåget började lite krumelurer ta form... igår onsdag var dden klar... som om jag någonsin skulle bli klar med saker.... fruktar för att denna väska kommer bli ett evighets projekt för jag sitter redan och funderar på fler saker jag vill brodera dit.... svalor, kronor. hjärtan.... vem vet en dag är kanske det en broderad väska med limegröna detaljer...

Jag har surt gått runt och funderat på när studiemedlet ska komma... går fortare om man lämnar studieförsäkran visade det sig... så har jag tur så kommer det på måndag... då ska dett äta sushi och köpa STOOOOOR säck kattmatt.

Nä detta får bli allt för denna gång för jag är kissnödig och  är jag kissnödig kan inte jag tänka.... undra vart min hjärna sitter.... jag har visserligen världens minsta urinblåsa så det kan vara så att jag igentligen har en stor men den fylls upp av min hjärna så det får plats så lite kiss runt om.... och det borde bekräfta teorin om att mitt huvud är fyllt av sockervadd och små gröna flygande kaniner och andra söta saker.

XOXO


Naturen och pestenPest och pina.
Pest eller colera... Pest, pest, pest och lite mera pest kretsar runt i mitt huvud. Nej jag är inte sjuk... jag försöker skriva ett arbete om det och läser just nu Dick harrisons bok om ämnet.  Råttor och Loppor nationer i kris och en fördömmande kyrka och folktro.

Bölder och smuts kan det bli mycket bättre?

Det blir så konstiga assosiationer när man går runt och tänker på ett ämne så intensivt och speciellt när lilla mor är på besök. Det är någo konferans i lule som hon är på men bor hos ss så jag får se henne lite iaf. ikväll ska jag laga brak middag åt oss alla.

Har du någonsin googlat happy death? detta var den finaste bilden jag hirttade.


Tydligen är detta "the saint of happy death"

Det är kanske den man ska helga för hur bra man än har det i livet vill man ju inte dö lidande!

För om man önskar sig en glad död borde den komma först efter ett glatt liv!? eller?

Eller är det helt enkelt så att med hjälp av detta helgon som man dör skrattandes... eller är det alla andra som blir glada över att man dör?
Ska man skicka denna filur på de som gjort det oförlåtliga?

Jag tänker nog ibland lite för mycket på döden... jag är inte rädd för den och mött den flera gånger. ibland genom att andra har dörr och ett par gånger när jag själv har sökt upp den, men dock har den inte velat ta mig med. Ja du tänker rätt nu. jag har försökt att ta mitt liv. Men jag är glad att jag inte lyckades, och de flesta gånger har varit rop på hjälp men det var nästan ingen som märkte det... jag var för bra på att hela mig själv (läkar skräck).

Förut skrev jag mycket på helgon i dagboken... vet inte ens hur mycket som ligger där och om allt finns kvar efter olika system krascher... men hittar du dit så är syster snö en gestalt av döden.

Jag är inte rädd för döden men när jag får allvarliga panikångest attacker vill  jag inget häldre att ta bort mig... jag tror att världen skulle bli bättre utan mig... men det är bara studer som spökar för mitt innre... de går snart över... men i dessa stunder av paralyserande ångest vill jag bara dö men samtidigt är jag rädd att om jag inte kommer ur min ångest kommer jag att dö. Det
är en ständig paradox... eller dilemma... jag vet inte riktigt hur jag ska beskriva det...  Jag är inte rädd för döden men jag vill bli gammal och dö av ålderdom... jag och M ska ju bli gammla tillsammans och ha vattenpistolskrig på ålderdomshemmet, och driva vårdpersonalen galen med ständiga otillåtna aktiviteter.

Helvete! jag glömde läägga fram köttet! bäst att snabba på här så att jag kommer hem och vi slipper äta frusen middag ikväll!

Här är det snabba hopp som gäller. nä nu får det nog vara nog.


Just det! JAG KLARADE MATTEN!!!!!!!! JAG FICK G I MATTE B!!!!
en struntsak för vissa men en stor grej för mig!
Fick reda å det för en stund sedan så nu måste jag ringa runt till familjen och meddela miin glädje!

Så glad död på er... hoppas vi alla får dö med ett skratt vid ålderns höst med stora familjer runt vår bädd där ingen känner ångest eller är rädd. låt oss få dö med hedern i behåll, låt oss få ses igen någon gång. låt det som sker få ske och det du tror på finns där borta bakom dödens kalla rygg.


xoxo ses vi inte snart ses vi kanske om en evighet i nangijala för kan det bli mycket bättre än en evighet med medeltid, körsbär, hästar och evigt älskade Astrid?
 I am Wonderwoman when i feel goodPluggandet går i rasande takt och jag knappt vilken vecka det är eller hur jag kom hit. humöret går upp och ner och stackars M får stundvis stå ut med mina irationella utbrott... Jag skrev slutprov i matten i onsdags... har ingen aniing om hur det gick... jag fick iaf migrän och ämnade salen utan att hat löst sista uppgiften som var den största och viktigaste... dumpuckot som satt brevid mig var dränkt i parfym och hade en stor kaffe som hon aldrig drack upp utan som bara stod där och stank. Jag har aldig skrivit prov eller tenta under så dåliga förhållanden! vi satt vid bänkar som var stälda i en hästsko och det var så många som skulle skriva att man satt armbåge mot armbåge och det verkade som vissa trodde det vaar en grupp övning då de satt och surrade mest helatiden med varandra! Jag var den enda som skrev matte sen var det ca 6 andra prov som hade en enstaka skrivare och sen var det gruppen med de surrande fruntimmrena... som självklart var tvungna att ropa till alla att när de var klara och lämnade rummet att de skulle vänta på de andra i fiket surr surr surr... etc
JAG ÄR INTE BITTER!!!!!! bara lite... lite grann i hörnet...

Ja tack vare A så räddades min dag och jag kunde lägga mig utan att bittersnigeln gnagde mig hela natten. I bland är det bra med sjuka barn så att deras föräldrar finns tillgängliga på dagtid när man är lite lite bitter på livet.
A är en så tokskön människa som är underbar på massor med vis. hon får sin omgivning att blomstar i ett välstrukturerat kaos där alla kan känna sig bättre, modigare och starkare. Hon kan nog förvandla hela världen till wonderwomans...

Tyvärr missade jag turen till kalix i medeltida kostym... jag fick ont i magen och låg som en räka mest hela dagen och tyckte synd om mig själv och katterna som jag ständigt tvingade till gos för att värma stackars magen som slagit knut på sig själv.

men i lördags var det lite tut bröl bonk iaf med TP i deras bu..lokal. trevlig men vi var mycket färre än förra gången.

Näågot som är toppen iaf är att min mamma kommer på lördag morgon!!!!
Jag älskar min mamma!
När man bara träffar dom max två gånger/år och de har altid varit ens bästa vänn blir man löjligt mammatokig trots 24 halvtappra vintar.
Jag ska laga massor med god mat åt henne och skämma bort kära mor på bästa tänkbara sätt!

Nä nu ska jag hitta litteratur om pesten som jag ska göra ett arbete om till naturkunskapen.

xoxoRSS 2.0