vad vill du ha på ryggen till dagen du dör?Jag vill ha  denna! omgiven av eden i döende blom på ena sidan och blomnde på andra...
fattar ni?

är det fler än jag?

oj nu for det en otrevlig tanke genom huvudet, men jag tror den försvann... hoppas det iaf.
nej nu ska jag se frammåt, det finns en mening med livet och snart fyller jag år... även om det kommer bli så att alla pengar jag får till en ny mobil går till hyra och mat... hoppas m får något jobb snart så vi inte behöver gå på knäna i jul.
Det känns som om jag har ett litet monster i magen som äter upp mig in i från... men jag förstår inte hur det blir såhär varje gång jag fyller år... det är alltid som tuffast ekonomiskt... jag har aldrig spenderat mina pengar eller present kort jag får på min födelsedag på mig... jag har köpt julklappar till de jag fick dom av ungefär... ibland hatar jag att fylla år... speciellt precis innan jul! när jag var liten fick jag julpynt av klasskamraterna när man hade den pliktskyldiga klassfesten varje år. och nu när jag är stor och presenterna har byts ut mot pengar och presentkort spenderar jag det på julen istället. är det så fel att önska sig ett paket med snören på utan kontanter och presentkort. utan bara saker som jag behöver...
jag tycker att det är viktigare att de jag tycker om får en julklapp än att jag kan köpa en fungerande mobil... jag är knäpp men julen är helig för mig och min fördelsedag så de hemska barnen som plikt skyldigt kom på kalaset till att våldta och förstöra.
Jag kommer ihåg en födelsedag som var riktigt bra och det var när jag fylde 18. mamma ordnade barnkalas... och spetsade bålen. gjorde godis tårta och alla som var 18 och uppåt fick en påse godis, en leksak och en folköl i fiskedammen mamma hade i köket innan vi tog taxi ner till tåget och åkte till skövde och gick på tin tin... för min del första gången lagligt...
äh skit sak samma hur det blir. jag har ju för fan snart överlevt 25 år på denna jord! det skulle man fan inte tro om man tittar bakåt...
Överkörd av en buss. otaliga självmordsförsök, umgåts med fel människor och år av ensamhet... nä nu är jag lite mera uppåt... ibland är det bra att skriva av sig.
tack för mig denna gång... nu ska jag fortsätta försöka skriva ner vår inspelade intervju... det går långsamt men det går!
XOXOXOX

en blinkning och en evighet har passerat


Har ni någonsin vaknat upp efter något som känns som bara en blinkning men det har gått en evighet?
Jag gjorde precis detta. Jag lade mig i badet och lutade huvudet bakåt och tänkte att jag ska bara blunda en stund och hoppas på att huvudvärken ska släppa.
Plötsligt vaknade jag, men insåg inte riktigt att jag vaknade för jag hade ju bara blundat precis och jag hade inte uppfattat att jag somnat eller att tid hade förflutit. Plötsligt var det bara kall i vattnet.
Det hade gått en timme.
Jag har ett vagt minne av att jag har dömt.

Tänk om det skulle vara så att man istället för drömde vaknade upp i en värld som stod stilla. Ett dygn som allt levande stod stilla för att vakna upp ett dygn senare och allt som har förflutit är ett ögonblick.
Tänk om du kunde går runt i en värld där allt står stilla men du har makten att väcka folk och återställa dem i "sömn", du kan förflytta dig från plats till plats med bara en tanke. allt du gör under denna tid blir återställt den sekund då världen vaknar och allt du och de du har väckt är ett minne av en dröm som kanske inte var en dröm.

Vad skulle du göra under dina 24 timmar?

Jag vet vad jag skulle göra. först bara massa hyss. plocka ut alla pengar de har på bankerna och bada i dom. äta godis och glass direkt i affärerna. hoppa i alla sängar på möbelvaruhuset. Jag skulle rida alla fantstiska hästar i världen. jag skulle väcka mina  vänner och låta dem vara med på min vilda resa för vad spelar det för roll att se kina om man inte kan dela det med nära och kära...
Jag skulle åka alla karuseller på alla tivolin. jag skulle väcka spelemännen och gycklarna för att få färg sprakel och fest.
Jag skulle tända ett bål i den gröna lund och sammla er alla runt om kring. vi skulle dricka de godaste av drycker och rumla runt till sista sekund är slagen.
Jag skulle göra allt och ingenting med dig min vän vid min sida. Att bara vara en timme till med dig skulle berika mitt liv.

Så vad skulle du göra? skriv till mig och beräta. tipsa andra och se vad de skulle göra.
xoxxox

Äntligen faller snön och dämpar världens brus.


Äntligen faller snön och dämpar världens brus.
Har en hemma dag idag. Kunde inte stå rakt i morse så att åka till skolan kändes uteslutet.
Älskade kom in strax efter tolv för att se om jag vaknat igen, somnade om efter ha hört av mig till klasskompisarna om att jag inte skulle komma idag.
Han gehövde bara säga en sak för att få upp mig... Det snöar mssor, aldeles vitt ute.
Så nu ligger jag här och känner hur mitt mörker fyllas med vit harmoni. Vissa blir lyckliga av solsken, jag blir som lyckligast i en snöstorm. Kanske var det så att jag fick snö som element då jag tydligen är född under en snöstorm. Min första åktur i vagnen så var vagnen monterad på en pulka då det var för mycke snö för att putta vagnen. När jag var liten så var det oftast på mmin födelsedag som snön kom. Den 28:e november var mörk och kall när jag gick och lade mig och när jag vaknade den 29:e var världen vit och magisk.
Även om igår var en tung dag då jag tvivlade på allt och alla, det kändes som om världen höll på att implodera och sugas ner i ett svart hål. Men lite fruset vatten i kristallformation får den dåliga luften att försvinna. Plötsligt känns förkylningen bättre, kärleken känns större och jag kan sträcka på mig.
Plötsligt kan jag logiskt förklara allt som fått mig att tvivla. Mina små monster har åter blivit kopplade och sitter nöjt och tuggar i sig tvivlen de skapat den senaste tiden.
Det känns som om jag vaknat upp ur en mardröm precis innan den blev för hemsk, det känns som om jag presis duckat för kulan.
Det känns som en bra period har börjat.
Gå med lättaa steg, låt snön värma det sårade hjärtat.

kom och se flickan av glas

Kom och se flickan av glas. alltt hon gör synns då hon är jord av glas.
Se hur syndiga tankar sprids som gift genom kroppen i en mörkare färg av röd.
Se hur de onda tankarna fyller kroppen med bläck.
Se hur hela hon rådnar, se hur hela hon fryser till is. Inget kan hon dölja för allt syns.
Se hur ungorna färgas svarta fr varje bloss hon tar av cigaretten, se hur skulden rinner ner för ryggraden och se sen hur begäret äter upp hennes vilja.
Se hur hon spricker i tudden bitar var gång hon blir sårad eller sårar någon annan.

Jag hör inte hemma på cirkusen de är aldeles för unika och vackra.
Se dessa vackra människor och hylla deras unika inslag i en värld som tycks sträva efter en ofärgad tavla där inget stör ögat.

you're such a beautiful freak
i wish there were more just like you
you're not like all of the others

and that is why i love you
beautiful freak, beautiful freak
that is why i love you
beautiful freak, beautiful freak

some people think you have a problem
but that problem lies only with them
just 'cause you are not like the others

but that is why i love you
beautiful freak, beautiful freak
yeah that is why i love you
beautiful freak, beautiful freak

too good for this world
but i hope you will stay
and i'll be here to see that you don't fade away

you're such a beautiful freak
i bet you are flying inside
dart down and then go for cover

and know that i
i love you
beautiful freak, beautiful freak
you know that i
i love you
beautiful freak, beautiful freak

det bor någon i min kropp

Det bor någon i min kropp. någon som gör ont och försöker bryta sig ut genom skinnet. alla leder gör ont, min hud känns som om den ska spricka.  
Jag känner mig som en docka vars trådar seden länge har hägt slaka och ledera rostat till ett fast läge, och plötsligt  kommer det någon ny som sliteer och drar i mig och vill få mig att dansa. lederna knakar och knäpper. lätta fina rörelser är inget för mig.
Idag lämna mig ensaak med min våånda, jag orkar inte vara social idag.
Allt gör ot så rör migg inte. nu ska jag se om badets varma vatten kan frigöra mig från mina onda bojjor

RSS 2.0