Ädelostfyllda"Älgbullar" med ugnsbakade rotfrukter med vitlök
Älgbullar:
600 g Älgfärs
2 ägg
4 stötta enbär
2 st inlagda fefaronis
strröbröd
salt
peppar
2 vitlöksklyftor
Hacka fefaronisarna så fint det bara går. Pressa vitlöken och blanda alla ingredienser
Dela upp i jämna delar, ta en bit ädelost och placera i mitten av varje klump och forma till bollar
Stek på alla håll och låt sen gå färdigt i ugn tillsamman med rotfrukterna som är gnidna med olja och vitlök.
600 g Älgfärs
2 ägg
4 stötta enbär
2 st inlagda fefaronis
strröbröd
salt
peppar
2 vitlöksklyftor
Hacka fefaronisarna så fint det bara går. Pressa vitlöken och blanda alla ingredienser
Dela upp i jämna delar, ta en bit ädelost och placera i mitten av varje klump och forma till bollar
Stek på alla håll och låt sen gå färdigt i ugn tillsamman med rotfrukterna som är gnidna med olja och vitlök.
Kommentarer
Trackback